BÉRLETI KONSTRUKCIÓNK BEMUTATÁSA:

  • Kávégép bérlés egyszerűen?
  • Kávégép használat bérleti díj nélkül?
  • Fizetés csak az elfogyasztott adagok után? 

IGEN, nálunk ez ilyen egyszerűen működik! 

Asztali kávégépeink bérlése adagáras elszámolásban történik, azaz Ön csak az elfogyasztott adagok után fizet!

Válasszon szemes kávé kínálatunkból! A szemes kávéhoz rendelt adagár lesz az adagonként fizetendő teljes költség! Az adagár már tartalmaz minden,  a kávégéppel kapcsolatos kiadást, tehát tartalmazza a szemes kávét, a kávégép bérleti díját, a kávégép rendszeres karbantartását, és hiba esetén 3 órán belüli hibaelhárítást vagy nem elhárítható hiba esetén azonnali cserekészülék biztosítását!

A kávégép díjmentes használatának egyedüli feltétele a kávégépeknél feltüntetett havi minimum  adag elfogyasztása, amennyiben ez a feltétel teljesül, úgy a kávégéphez tartozó teljes szolgáltatási csomagunkat külön bérleti díj nélkül bocsájtjuk rendelkezésére!  

A kávégép kiszállítása, beüzemelése, és egy hónapra elegendő szemes kávé kiszállítása teljesen DÍJMENTES! Ön csak az első hónap elteltével, az első elszámolás alkalmával fog a fogyasztásáról számlát kapni! A számla megfizetése történhet készpénzben a helyszínen, vagy átutalásos számla ellenében 8 napos halasztott fizetéssel!

PÉLDA A HAVI BÉRLETI DÍJ KISZÁMÍTÁSÁRA:

Minden kávégépünk digitális adagszámlálóval van ellátva, ezen tételesen nyomon követhető az aktuális fogyasztás!

A számláló alapján adott hónapban a kávégépen 850 adag kávé fogyasztás történt. Szolgáltatásunkat bruttó 50 forintos adagáron értékesített PERA Piacentino szemes kávéval veszik igénybe.

A 850 adagot megszorozzuk az 50 forintos adagárral, ezáltal bruttó 42.500 forintos végösszeget kapunk.  

Az adott hónapra fizetett bruttó 42.500 forint már tartalmaz minden,  a kávégéppel kapcsolatos kiadást, tehát tartalmazza a szemes kávét, a kávégép bérleti díját, a kávégép rendszeres karbantartását, és hiba esetén 3 órán belüli hibaelhárítást vagy nem elhárítható hiba esetén azonnali cserekészülék biztosítását!

BÉRLETI DÍJ PÉNZBEDOBÓS KÁVÉAUTOMATA ESETÉBEN: 

Pénzbedobós kávéautomatáinkat bérleti és üzemeltetési díj nélkül helyezzük partnereink részére minden olyan esetben, mikor a választott kávéautomata adagfogyása a hozzárendelt minimumot meghaladja!  A minimális fogyasztás elérése esetén a kávéautomatából fogyasztható termékek adagárai már tartalmazzák az kávéautomata bérlését, a hozzáadott szemes kávét és prémium alapanyagokat, a kávéautomata folyamatos és szakszerű feltöltését, és hiba esetén 3 órán belüli kiszállást is.

Minden kávéautomatánk digitális adagszámlálóval van ellátva, ezen tételesen nyomon követhető az aktuális fogyasztás!

Amennyiben a hozzárendelt minimális adagfogyást az automata nem éri el, akkor is van lehetőség kávéautomatát bérelni, és prémium kávészolgáltatásunkat igénybe venni! Ebben az esetben a kávéautomata üzemeltetéséért cserébe Cégünk bérleti díjat számláz ki, a havi bérleti díj mértéke kizárólag a valós fogyasztás függvénye!

A bérleti díj mértéke az elvárt adagszámhoz hiányzó mennyiség szorozva bruttó 100 forinttal.   

Egy 600 adagos elvárással rendelkező kávéautomata esetében, ha adott hónapban összesen 520 adag bármilyen terméket fogyasztottak a kávéautomatából készpénz használatával, akkor a fennmaradó 80 termék után bruttó 8.000 forint lesz a fizetendő kávégép bérleti díj! Ugyanennek a kávéautomatának 601 adagos fogyasztás esetén már nincs külön bérleti díja!