Területi képviselői- Üzletkötői Munkalehetőség!
Kiemelkedő fizetés, eredmény-orientált bérezés!
 
Dinamikusan fejlődő, kávégépeket üzemeltető budapesti cég keres folyamatosan bővülő, fiatalos csapatába új munkatársat, Üzletkötő munkakörbe, asztali kávégépek és pénzbedobós kávéautomaták kihelyezéséhez!
 
Kizárólag olyan személy jelentkezését várjuk, aki Kávégépes Cégnél Eltöltött Legalább 1-2 Éves Tapasztalattal Rendelkezik Üzletkötői Területen!
 
Feladatok:
Üzemeltetési helyek felkutatása pénzbedobós kávéautomaták és asztali kávégépek számára.
 
Elvárások:
Mint azt külön is kiemeltük, erre a munkakörre kizárólag olyan személy jelentkezését várjuk, aki kávégépes cégnél töltött már be üzletkötői feladatokat, ismeri a piacot, ismeri a munkakört.
Lendületes, rugalmas, nyitott személyiség
Megbízható, precíz, önálló munkavégzésre való alkalmasság
Kiváló helyzetfelismerő- és problémamegoldó készség
Önmagára és a munkájára való igényesség
Megfelelő budapesti helyismeret
 
A munkáltató a sikeres munkavégzéshez nyugodt, gyomorgörcsmentes, családias hangulatú, bejelentett munkahelyet biztosít, az eredményességet teljesítményarányos, versenyképes fizetéssel honorálja. Mi az a Cég vagyunk, ahol nem üresedés vagy elvándorlás van, hanem szerencsére csak a folyamatos fejlődés miatt szükséges a tapasztalt új munkaerő.
 
Szervizünk 500 négyzetméteres, klimatizált, 10 szervizállással, teljes körű alkatrészellátással, és a minőségi szervizeléshez szükséges komplett eszközparkkal rendelkezik. Raktárkészleten tartunk 100+ kihelyezhető darálós és kapszulás kávégépet és kávéautomatát! 
 
Ha a fenti elvárásoknak megfelel, és szeretne egy összeforrt csapat megbecsült tagjává válni, küldje el szakmai önéletrajzát már ma, és pozitív elbírálás esetén szinte azonnal kezdhet is!
 
Jelentkezés módja:
Kizárólag fényképes önéletrajzzal,
kezdő fizetési igény megjelöléssel,
az allas@kavegepberles.hu címen,
a tárgyrészbe Üzletkötő megnevezéssel!