Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a kávégépekkel kapcsolatban, hogy a kávékészítés mellett képes legyen kezelni a tejet is

Egy otthoni kávégép esetében, vagy egy néhány fős irodánál ez még nem nagy probléma, szerencsére már vannak nagyon jól működő tejfelszívós kávégépek a piacon. Egy tejfelszívós kávégép nagy előnye, hogy könnyedén, gombnyomásra képes a tejet felszívni, és gőz segítségével felhabosítani. Ezzel a funkcióval könnyedén elvarázsoljuk a családot és a barátokat egyaránt.

De mi van akkor, ha naponta 50-100 adag Cappuccino az igény?  

Egy otthoni felhasználásra szánt kávégép hosszú távon napi 3-5, de maximum 10 adag kávé és Cappuccino lefőzésére alkalmas. Többet ezek a rendszerek egész egyszerűen nem bírnak. A Cappuccino készítéshez gőz kell, a gőz előállításához pedig egy a forró víz rendszertől elkülönülő gőzkazán. Ezek a legtöbb kávégépben alulméretezettek, ezért van az, hogy a gőz ereje 20-30 másodperc után elgyengül, és nagyjából 1 percnél el is fogy.   

És itt jön a képbe az ipari kávégép elnevezés. Ipari vagy nagy-irodai kávégép kategóriába azok a kávégépek tartoznak, amelyek nap 100 adag kávé elkészítésével hosszú távon képesek megbirkózni. 

Sok megkeresésünk van, amelyben azt halljuk, hogy elég egy kis kávégép, mert idáig is az volt, de egyébként dolgoznak 50-en az irodában. Sajnos a kis méret és a nagy teljesítmény nehezen hozható egy kalap alá. Ez mondjuk egyértelmű lehetne abból, hogy azért keresnek meg minket, mivel a kis kávégép tönkre ment…

Mi egy prémium minőségű, svájci gyártmányú ipari kávégép mellett tettük le a voksunkat, immár 3 éve, melyből több, mint 250 darabot üzemeltetünk partnereinknél jelenleg is.

A FRANKE Bistro Macchiato kávégép egyik fő erénye, hogy gyakorlatilag megállíthatatlan. Óránként képes akár 120 adag Cappuccino elkészítésére is, és a kedvenc rendezvényes kávégépünk, mivel sokszor napi több, mint 1.000 adag terméket is lefőznek rajta, gond nélkül. A gyár havi 10.000 adagig szavatolja a hosszú távú, üzembiztos működést. Sajnos ekkora forgalmú partnerünk nincs, de 5-6.000 adagos havi forgalmat gond nélkül képes kiszolgálni! 

És a legfontosabb ütőkártyája, hogy olyan minőségű és keménységű tejhabot képes készíteni a kávégép, hogy a műanyag kanál megáll benne. Olyan a Cappuccino állaga és minősége, mint hogyha egy kávézóban készítették volna, gondos alapossággal, de ehelyett mi magunk varázsoltuk elő, egy gombnyomással, 20 másodperc alatt. Lehet ennél jobbat kívánni egy fárasztó reggelen? 

A friss tejes kávégép talán egyetlen hátulütője, hogy a tej fokozottan romlékony. Így a kibontott tejet nem hagyhatjuk a kávégép mellett egész nap, mivel néhány óra alatt megromlana.

A FRANKE Bistro Macchiato kávégéphez díjmentesen biztosítunk egy tej hidegen tartó egységet, amellyel a reggel betöltött tej még délután is hűvös marad, ezzel biztosítva a komfortos és biztonságos használatot. 

Sokszor kapjuk kérdésnek, hogy mi történik a tejjel, vagy a tej maradékával a rendszerben, főzés után?! 

Szerencsére a Svájci mérnökök gondoltak erre is, és ennek köszönhetően 5 perc inaktivitás után nagynyomású gőzzel automatikusan átgőzölésre kerül a teljes rendszer, ezáltal biztosítva az állandóan tökéletes higiéniát!

 

Összegzésként elmondható, hogy ha irodai kávégép az igény, ami napi 30 kávénál többet kell tudjon főzni, és igény van a minőségi friss tejes kávékra, akkor a FRANKE Bistro Macchiato kávégép lehet a tökéletes választás.

Szerencsére Cégünknél van lehetőség ingyenes próbaüzemre az irodák részére, ezáltal éles körülmények között is tesztelhető a kávégép terhelhetősége.

Egy dolgot garantálunk: Ha ebből a kávégépből iszik egy csésze Cappuccino-t, akkor tudni fogja, hogy jó döntést hozott!