Prémium minőségű, szemes kávéval üzemelő kávé és forróital automatáink széles választékával állunk rendelkezésére!

A kávé mellett hűtött üdítő és snack automatákkal is állunk partnereink rendelkezésére!

Automatáinkat DÍJMENTESEN helyezzük ki, megfelelő adagfogyás esetén!

Amennyiben komplett kávészolgáltatás az igény, és semmilyen töltéssel, tisztítással, felügyelettel nem szeretnének foglalkozni, akkor komplex kávészolgáltatásunk a tökéletes választás.

Amennyiben az automata mellett található havi minimum elvárást túllépi a fogyasztás, úgy az automata bérleti díj nélkül, teljes mértékben díjmentesen kerül kihelyezésre!

Tehát NEM KELL FIZETNI az automata után bérleti díjat, nincs szerviz költség, nincs kiszállási díj, és meghibásodás esetén 3 órán belül elhárítjuk a hibát!

Önnek nincs más dolga, mint

  1. Kiválasztani a megfelelő automatát és
  2. Felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az üzemeltetés részleteiről

 

Az automata kiszállítása, beüzemelése, folyamatos feltöltése-karbantartása teljesen DÍJMENTES!

Hűtött üdítő és snack automatát csak kávéautomatával együtt tudunk kihelyezni!

Ajánlott automatáink


Necta Astro Double Espresso
Necta Astro Double Espresso Edition
Már havi 1000 adagtól bérleti díj nélkül!
Necta Astro Double Espresso kávéautomatánk akár havi 10.000 adag termék leadására is képes, minden kávés terméket prémium Lavazza szemes kávéból készít, és a piacon egyedülálló módon egymás mellett 2 külön szemes kávét képes kezelni, melyekből összesen akár 30 termékes választék is igényelhető! A kávéautomata automatikusan adagol cukrot és keverőkanalat, és az elkészült terméket pohárban szervírozza. Kávé mellett különböző koffeinmentes termékeket is kiszolgál.
A kávéautomata rendszeres feltöltését és tisztítását fogyástól függő rendszerességgel automatikusan végezzük, de 600 poharas kapacitásával bármekkora létszámot és napi forgalmat képes kezelni. A kávéautomata aprópénzt és papírpénzt egyaránt képes kezelni, ezen felül külön költség nélkül felszerelhető készpénz helyettesítő fizetési rendszerrel is, mellyel a dolgozók vagy vendégek készpénz használata nélkül fogyaszthatnak a kávéautomata termékválasztékából!

Bianchi BVM kombinált kávé- hűtött üdítő- és darabáru automata
Bianchi BVM Espresso&Snack Lavazza
Már havi 1000 adagtól bérleti díj nélkül!
Kombinált kávé és snack automatánk impozáns megjelenésével, 28 termékes forróital választékával, 48 termékes hűtött üdítő, csokoládé, és darabáru választékával egy komplett büfé kínálatát nyújtja NON-STOP nyitvatartással! Az automata akár havi 10.000 termék eladását is tudja biztosítani, a kávét prémium LAVAZZA szemes kávéból frissen készíti, a termékválasztéka pedig minden igényt kielégít! Pénzkezelő rendszere apró- és papírpénzt egyaránt kezel, ezen felül külön költség nélkül felszerelhető készpénz helyettesítő fizetési rendszerrel is, mellyel a dolgozók vagy vendégek készpénz használata nélkül fogyaszthatnak a kávéautomata termékválasztékából!

Amennyiben fenti ajánlóból nem találta meg az Önnek tökéletes kávégépet és kávészolgáltatást, kérjük tekintse meg összesített kínálatunkat.