• Legnépszerűbb kávégépeink

  • Kávégépet keres? Segítünk a választásban!

  • Ismerje meg KÁVÉSZOLGÁLTATÁSUNKAT!

LAVAZZA BLUE – OLASZORSZÁG KEDVENC KÁVÉJA KAPSZULÁBA ZÁRVA

LAVAZZA BLUE – OLASZORSZÁG KEDVENC KÁVÉJA KAPSZULÁBA ZÁRVA!

lavazza-blueVálogassa össze kedvenc Lavazza BLUE kávékapszuláit tetszés szerint! A kávékapszulákat megvásárolhatja az eredeti 100 darabos csomagolásban is, de kedvére össze is válogathat dobozonként 4x25 darabot a különféle kávétípusokból, felár nélkül! Minden doboz (100 darab) kávékapszula egységesen bruttó 11.900 forintba kerül, 2 doboztól Országosan INGYENES házhozszállítással együtt, 1 doboznál bruttó 1.600 forintos kiszállítási díj felszámítása mellett!

Lavazza – Olaszország kedvenc kávéja kapszulába zárva!

A Lavazza név több mint száz éve egyet jelent a feltétel nélküli szenvedéllyel. A Lavazza BLUE egy élvonalbeli rendszer a kávézás szerelmeseinek. Különleges kényeztetés egy kapszulába zárva.

Lavazza BLUE kávégépeink minőségi Olasz kávégépek, melyekkel egyszerűen és gyorsan képes akárki kávézói minőségű kávét készíteni! Felhasználóbarát kialakításuk, és szabadalmaztatott főzőrendszerük által váltak évtizedek alatt a világszerte legtöbbet használt kávégéppé!  

A Lavazza Blue rendszer gyors és egyszerű, amely időről időre megjutalmazza Önt a tökéletes Espresso érzésével. Kapszuláink Arabica és Robusta kávék ötvözésével születtek, hogy Ön biztosan megtalálja közülük a legmegfelelőbbet. Az Arabica kávé kisebb csersav és alacsonyabb koffeintartalommal rendelkezik, ezáltal lágyabb és aromásabb ízeket biztosít, míg a Robusta kávé egy erősebb, intenzívebb íz világot képvisel.

A választás az Öné, kapszuláról-kapszulára…