Béreljen kávéautomatát csak az építkezés idejére, hogy egész nap pörögjön a munka!

Szeretné, ha az építkezés ideje alatt bármikor kávézhatnának a munkásai, de nem szeretne túl sokat fizetni érte? Automatáink között megtalálhatja azokat a modelleket, melyeket már havi 600 adagtól 0 Ft kihelyezési és üzemeltetési díjjal, rejtett költségek nélkül szállítunk le Önnek!

Válasszon kávéautomatáink közül!

Kávéautomata építkezésre

Kávéautomata ingyenes üzemeltetési díjjal?

Igen! Pénzbedobós kávéautomatáinkat bérleti és üzemeltetési díj nélkül helyezzük partnereink részére minden olyan esetben, mikor a választott kávéautomata adagfogyása a hozzárendelt minimumot meghaladja! A minimális fogyasztás elérése esetén a kávéautomatából fogyasztható termékek adagárai már tartalmazzák a kávéautomata bérlését, a hozzáadott szemes kávét és prémium alapanyagokat, a kávéautomata folyamatos és szakszerű feltöltését, és hiba esetén 3 órán belüli kiszállást is.

Minden kávéautomatánk digitális adagszámlálóval van ellátva, ezen tételesen nyomon követhető az aktuális fogyasztás!

A kávéautomata bérlés előnyei

  1. Akár rövid távra is bérelhet, nincs kötött hűségidő
  2. A minimum fogyasztás teljesítése esetén díjmentes az automata szállítása, elhelyezése és üzemeltetése is, Ön csak a kávéért fizet
  3. Igény esetén kérheti pénzbedobó rendszer nélkül is, utólagos elszámolással
  4. Probléma esetén 3 órán belül érkezik a segítség

Nayax online készpénzhelyettesítő fizetési rendszer

Amennyiben a hozzárendelt minimális adagfogyást az automata nem éri el, akkor is van lehetőség kávéautomatát bérelni, és prémium kávészolgáltatásunkat igénybe venni! Ebben az esetben a kávéautomata üzemeltetéséért cserébe Cégünk bérleti díjat számláz ki, a havi bérleti díj mértéke kizárólag a valós fogyasztás függvénye! A bérleti díj mértéke az elvárt adagszámhoz hiányzó mennyiség szorozva bruttó 100 forinttal.

Bérlés ingyenes használattal, utólagos elszámolással

Kávéautomatáink elérhetőek pénzelfogadó rendszer nélküli, díjmentes kivitelben is. Ilyenkor a beállított termékválaszték készpénz nélkül érhető el az automatából. Az elfogyasztott termékek utólag, egy összegben kerülnek megfizetésre, hó végén összesítve, készpénzes vagy átutalásos számla ellenében!

Ajánlott kávéautomatáink


Necta Astro Double Espresso
Necta Astro Double Espresso Edition
Már havi 1000 adagtól bérleti díj nélkül!
Necta Astro Double Espresso kávéautomatánk minden kávés terméket prémium Lavazza szemes kávéból készít, és a piacon egyedülálló módon egymás mellett 2 külön szemes kávét képes kezelni, melyekből összesen akár 30 termékes választék is igényelhető! A kávéautomata automatikusan adagol cukrot és keverőkanalat, és az elkészült terméket pohárban szervírozza. Kávé mellett különböző koffeinmentes termékeket is kiszolgál.
A kávéautomata rendszeres feltöltését és tisztítását fogyástól függő rendszerességgel automatikusan végezzük, de 600 poharas kapacitásával bármekkora létszámot és napi forgalmat képes kezelni. A kávéautomata aprópénzt és papírpénzt egyaránt képes kezelni, ezen felül külön költség nélkül felszerelhető készpénz helyettesítő fizetési rendszerrel is, mellyel a dolgozók vagy vendégek készpénz használata nélkül fogyaszthatnak a kávéautomata termékválasztékából!

RexRoyal HoReCa Professional Pénzelfogadó rendszerrel
RexRoyal HoReCa Professional
Már havi 800 adagtól bérleti díj nélkül!
Extra nagy teljesítményű, svájci gyártmányú asztali kávégép, mely a szemes kávé mellett prémium minőségű tejpor és csokoládépor felhasználásával igen komoly termékválasztékkal rendelkezik. Mivel szerkezetileg ez egy vendéglátóipari karos gép, beépített darálóval, ezért csak vízhálózatról üzemeltethető. A RexRoyal Professional kávégép óránként képes akár 150 Espresso vagy 100 Cappuccino elkészítésére. Gombnyomásra kávézói minőségű termékeket készít. Pénzelfogadó rendszere aprópénz kezelésére képes, így egy tökéletes választás minden olyan iroda részére, ahol saját csészét használnak a kollégák, és a kávé édesítését cukor mellett egyéb édesítőkkel is meg kívánják oldani.

Amennyiben fenti ajánlóból nem találta meg az Önnek tökéletes kávégépet és kávészolgáltatást, kérjük tekintse meg összesített kínálatunkat.