Készpénz nélküli megoldások kávé és darabáru automatákhoz

Egyre inkább terjedőben van hazánkban is, hogy a cégek kávézási lehetőséget biztosítanak alkalmazottaik részére. Ez egyrészt pénzt visz, hisz a kávé pénzbe kerül, másrészt viszont a többszörösét hozza vissza, mivel ha a kolléga nem jut kávéhoz az irodán belül, akkor nekiindul a nagyvilágnak, hogy felkutassa akár napi többször is a kávéadagját. És amíg ő az irodán kívül kutat, addig pont 0 forintot termel a munkaadójának. Erre az összefüggésre szerencsére egyre több munkaadó jön rá. Vagy helyesebben fogalmazva szerencsénkre, hisz ebből élünk! 😀 

De manapság kávét adni már nem elég, az emberek igénylik a minőségi kávét. Ha rossz a kávé az irodában, az majdnem olyan, mintha nem is lenne kávé.

Viszont a jó kávé drága. Sajnos ez mindennel így van, olcsón minőséget sehol nem kapunk. Ez egy asztali kávégépnél még nem akkora kiadás, mert bruttó 50 forintból megvan egy adag minőségi Olasz kávé, géppel-kávéval-all inclusive, tehát 30 ember havi kávéellátása kijöhet bruttó 30.000 forintból is akár, ez egy 30 fős cégnél azért már bele szokott férni.

Na de mi van akkor, ha a kávégéphez nem csak a cég dolgozói férnek hozzá? Ha itt a legjobb a kávé, akkor ennek hamar híre megy házon belül!

Vagy szeretnénk egy limitet húzni, mondjuk napi 2 termék mindenkinek. 

Vagy olyan nagyvonalú a cég, hogy minden kollégának támogatja az étel-ital fogyasztását havi x ezer forint értékben! De ezt szeretné házon, sőt irodán belül megoldani, hogy ne csatangoljanak az emberek csokoládé vagy sós mogyoró után kutatva egész nap!  

Mit lehet ilyenkor tenni? Erre tökéletes megoldás a Cégünk által bevezetett és használt készpénz-helyettesítő fizetés rendszer, mellyel a dolgozók egy része vagy egésze élvezhet különböző mértékű dolgozói támogatást az étel és ital fogyasztásához! 

A rendszert megfelelő havi forgalom mellett díjmentesen vezetjük be bármekkora cégnél, így kontrollálható támogatás nyújtható egy 20, de akár 2.000 fős cégnek is! A havi keretösszeg pontosan meghatározható, dolgozónként módosítható és után ellenőrizhető! 

 

 

Példa a működésre: Amennyiben Megrendelő szeretne dolgozóinak minden hónapban egy meghatározott összegű kávéra, meleg italra, vagy Snack automata estén hűtött üdítőre, sós és édes snack termékre fordítható keretösszeget biztosítani, akkor Cégünk minden dolgozó részére biztosít egy egyedi azonosító kulcsot, melynek köszönhetően a dolgozók egyszerűen és könnyen fel tudják használni a nekik szánt fogyasztási keretet.

A kért fogyasztási keretösszeg automatikusan, minden hónap első napján feltöltődik, külön külső beavatkozás nélkül.

A feltöltött összegről minden hónap elején automatikusan küldjük a Megrendelőnek a számlát, mely kávégép bérleti díjat tartalmaz, a Cafeteria rendszerbe beilleszthető, és mivel a               tevékenység szolgáltatás jellegű, ezért a szolgáltatás elszámolható, az ÁFA visszaigényelhető.

A Pay-Tech FAGE rendszer a legmodernebb kulcsos rendszerek egyike, a FAGE kulcs formatervezett, tökéletesen elfér egy kulcstartón, kényelmes, ütés-  por- csepp- és időt álló kivitel.

A pénz ellenértékével feltöltött kulcs automatába történő behelyezését követően, a kért termék fizetendő ellenértéke automatikusan levonásra kerül.

A dolgozóknak lehetősége van a kulcsok feltöltésére aprópénz bedobásával is, tehát a kulcs a jóváírt összegen felül is használható fizetéshelyettesítő eszközként egész   hónapban.

Amennyiben már rendelkeznek valamilyen RFID beléptető kártyával, úgy igény és megfelelő értékű megrendelés esetén közvetlen a dolgozói RFID kulcsokkal is igénybe vehető a szolgáltatás, de a rendszer működésének garantálása csak a használt RFID rendszer megismerése után lehetséges.