• Legnépszerűbb kávégépeink

  • Kávégépet keres? Segítünk a választásban!

  • Ismerje meg KÁVÉSZOLGÁLTATÁSUNKAT!

Miért érné be kevesebbel? Válassza a minőséget!

Miért érné be kevesebbel? Válassza a minőséget!

LAVAZZA – OLASZORSZÁG KEDVENC KÁVÉJA

LavazzaCégünk a Lavazza hivatalos magyarországi kávéautomata szolgáltatója, így az általunk üzemeltetett kávéautomatákból Olaszország kedvenc kávéja kapható! Kávéautomata kínálatunk minden lehetséges igényt képes lefedni, így Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani közülük az Önnek leginkább tetsző típust!

Választásában teljes körűen segítségére lesznek területi képviselő munkatársaink, akik az Önnek alkalmas időben felkeresik Önt, és az igények felmérése után személyre szabott ajánlattal szolgálnak majd!

SZERVIZ 3 ÓRÁN BELÜL!

Országosan is egyedülálló a munkaidőben bejelentéstől számított 3 órán belüli szervizszolgáltatásunk, mely teljesen díjmentes prémiumszolgáltatásunk! Szervizünk a hét minden napján, így hétvégén is a rendelkezésére áll bármilyen jellegű meghibásodás esetén!

BÉRLÉS INGYENES HASZNÁLATTAL, UTÓLAGOS ELSZÁMOLÁSSAL

Kávéautomatáink elérhetőek pénzelfogadó rendszer nélküli, díjmentes kivitelben is. Ilyenkor a beállított termékválaszték készpénz nélkül érhető el az automatából. Az elfogyasztott termékek utólag, egy összegben kerülnek megfizetésre, hó végén összesítve, készpénzes vagy átutalásos számla ellenében!

NON-STOP KÁVÉ, MÁR HAVI 600 ADAGTÓL!

Non–stop kávé- és forróital ellátást biztosítunk Önnek és partnereinek már havi 600 adagos fogyasztástól. A megrendelt italautomata akár már másnap beüzemelésre kerülhet, és onnantól a teljes körű üzemeltetési rendszerünknek köszönhetően nincs is más dolguk, mint élvezni a kávé és forróital különlegességeinket. Az italautomata bérlés és üzemeltetés díjmentes, a felmerülő költségeket adagáraink már tartalmazzák.

APRÓ ÉS PAPÍRPÉNZ KEZELÉS!

Kávéautomatáink mindegyike kezel minden forgalomban lévő forint érmét, és túlfizetés esetén automatikusan visszaad! Minden kávéautomatát, amely erre alkalmas, ellátunk papírpénz elfogadó rendszerrel is, hogy még egyszerűbb legyen a vásárlás!

KÉSZPÉNZ NÉLKÜL!

Minden kávéautomatánk ellátható készpénz helyettesítő fizetési rendszerrel is, melynek segítségével az erre a jogosultak a nekik szánt keretösszeg erejéig díjmentesen fogyaszthatnak az automata teljes kínálatából! A rendszer kiépítése és a hozzá szükséges azonosítók biztosítása teljesen díjmentes, havi minimum bruttó 80.000 forint összértékű keretösszeg igénylése esetén! A szolgáltatás részleteiről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, hogy teljes körűen tájékoztathassuk a lehetőségekről! Ide kattintva elolvashatja a készpénz helyettesítő fizetési rendszerről készült részletes tájékoztatónkat.

DÍJMENTES TELEPÍTÉS ÉS ÜZEMELTETÉS!

Kávéautomatáinkat bérleti és üzemeltetési díj nélkül tudjuk rendelkezésére bocsájtani, ennek egyetlen feltétele, hogy a havi fogyasztás az elvárt minimumot elérje! A kiválasztott kávéautomatát díjmentesen kiszállítjuk, a szükséges vízkiállást lehetőség szerint kialakítjuk, és az üzemeltetést megkezdjük, akár már a megrendelést követő munkanapon!

KÁVÉ AUTOMATÁBÓL GOMBNYOMÁSRA - GYORSAN, EGYSZERŰEN, PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Non–stop kávé- és forróital ellátást biztosítunk Önnek már havi 600 adagos fogyasztástól. A megrendelt kávéautomata akár már másnap beüzemelésre kerülhet, és onnantól a teljeskörű üzemeltetési rendszerünknek köszönhetően nincs más dolguk, mint élvezni a kávé és forróital különlegességeinket. Az italautomata bérlés és üzemeltetés díjmentes, a felmerülő költségeket adagáraink már tartalmazzák.

TÖBB, MINT KÁVÉGÉP – PROFESSZIONÁLIS ITALAUTOMATA MINDEN IGÉNYHEZ

Első osztályú kávéautomata rendszereinket ajánljuk irodákba, üzletekbe, vendéglátóhelyekre, várótermekbe, bárhová, ahol prémium minőségű Lavazza kávét szeretnének fogyasztani folyamatos magas minőségben nap, mint nap. Kávéautomata parkunkat a legjobb minőségű és legkülönfélébb méretű típusokból állítottuk össze, hogy Ön biztosan megtalálja közülük a legmegfelelőbbet. Állunk rendelkezésükre első osztályú szemes kávéból frissen darált és főzött Lavazza kávéval, Lavazza Prémium kapszulás kávéautomatával, koffeinmentes csokoládés és vaníliás italokkal.

Miért érdemes minket választani?

  • A kávéautomata kihelyezése díjmentes
  • Kávéautomatáink új vagy újszerű állapotban lévő, első osztályú gépek
  • A kávéautomata töltéséhez magas minőségű töltőanyagokat használunk
  • A megszokott silány kávéautomata minőség helyett nálunk igazi kávézói íz élmények várják LAVAZZA Espresso és Cappuccino különlegességeink által
  • A kiváló minőség normál adagárakkal párosul
  • Az kávéautomata töltését és karbantartását felkészült kollégáink folyamatosan és szakszerűen végzik
  • A meghibásodás bejelentését követően 3 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását

KÁVÉ ÉS FORRÓITAL AUTOMATÁK