Növelje forgalmát és tegyen szert még több elégedett vásárlóra egy-egy csésze finom kávéval! Ha szeretné, hogy még több szemeskávét vásároljanak boltjából, engedje, hogy a vásárlók megísmerhessék a különleges ízeket! Béreljen kávégépet akár teljesen ingyen, és kínálja meg vásárlóit egy-egy csésze eszpresszóval, kapucsínóval vagy valamilyen kávékülönlegességel!

Igényelje az ingyenes próbagépet még ma 120 adag kávéval, és tesztelje díjmentesen!

A kávégép kiszállítása, beüzemelése, és egy hónapra elegendő szemes kávé kiszállítása teljesen DÍJMENTES! Ön csak egy hónap elteltével, az első elszámolás alkalmával fog számlát kapni – de akkor is csak a fogyasztásról!

Mi álljuk a szállítás, a beüzemelés és az üzemeltetés költségét is

Minőségi kávégépeink közül néhány perc alatt kiválaszthatja az Ön cége számára legideálisabb modellt, és ezzel gyakorlatilag végzett is!

A szállítás, a beüzemelés és a szervizelés már a mi dolgunk!

Amennyiben a kávégép mellett található havi minimum elvárást túllépi a kávéfogyasztás, úgy az Ön rendelőjének kizárólag a szemes kávé kerül pénzbe! NEM KELL FIZETNI a kávégép után bérleti díjat, nincs szerviz költség, nincs kiszállási díj, és meghibásodás esetén 3 órán belül elhárítjuk a hibát!

Önnek nincs más dolga, mint…

  1. Kiválasztani a megfelelő kávégépet
  2. Szemes kávét választani hozzá
  3. Végül megrendelni a szolgáltatást, melyet raktárkészletünknek köszönhetően már a következő munkanapon teljesítünk is, díjmentes kihelyezéssel! 

Tekintse meg legnépszerűbb kávégépeinket és válassza ki a cége számára ideális modellt!

Ajánlott kávégépeink

Amennyiben fenti ajánlóból nem találta meg az Önnek tökéletes kávégépet és kávészolgáltatást, kérjük tekintse meg összesített kínálatunkat.