Könnyítse meg a várakozást és dobja fel betegei közérzetét egy finom olasz kávéval! Béreljen kávégépet és engedje, hogy páciensei bármikor kérhessenek egy adag eszpresszót, kapucsínót vagy valamilyen kávékülönlegességet!

A kávégép kiszállítása, beüzemelése, és egy hónapra elegendő szemes kávé kiszállítása teljesen DÍJMENTES! Ön csak egy hónap elteltével, az első elszámolás alkalmával fog számlát kapni – de akkor is csak a fogyasztásról!

Igényelje az ingyenes próbagépet még ma 120 adag kávéval, és tesztelje díjmentesen!

Kávégép bérlés magánrendelőknek

Kávégép bérlés – fizessen csak az elfogyasztott kávé után!

Egy minőségi kávégép megvásárlásra nem csak pénz, hanem idő kérdése is. A megfelelő modell megkeresésének, kiválasztásának, majd beüzemelésének feladata pedig Önre hárul. Probléma esetén is csak annyit tehet, hogy saját maga visszaviszi a boltba a gépet, és reménykedik benne, hogy minél gyorsabban elkészülnek a javítással.

Miért pocsékolna el ennyi pénzt és időt, ha ennél sokkal egyszerűbben és olcsóbban is friss, finom kávéhoz juttathatja kollégáit?

Mi álljuk a szállítás, a beüzemelés és az üzemeltetés költségét is

Minőségi kávégépeink közül néhány perc alatt kiválaszthatja az Ön cége számára legideálisabb modellt, és ezzel gyakorlatilag végzett is!

A szállítás, a beüzemelés és a szervizelés már a mi dolgunk!

Amennyiben a kávégép mellett található havi minimum elvárást túllépi a kávéfogyasztás, úgy az Ön cégének kizárólag a szemes kávé kerül pénzbe! NEM KELL FIZETNI a kávégép után bérleti díjat, nincs szerviz költség, nincs kiszállási díj, és meghibásodás esetén 3 órán belül elhárítjuk a hibát!

Önnek nincs más dolga, mint…

  1. Kiválasztani a megfelelő kávégépet
  2. Szemes kávét választani hozzá
  3. Végül megrendelni a szolgáltatást, melyet raktárkészletünknek köszönhetően már a következő munkanapon teljesítünk is, díjmentes kihelyezéssel! 

Tekintse meg legnépszerűbb kávégépeinket és válassza ki a cége számára ideális modellt!

Ajánlott kávégépeink


Necta Astro Double Espresso Edition
Necta Astro Double Espresso Edition
Már havi 1000 adagtól bérleti díj nélkül!
Amennyiben komplett kávészolgáltatás az igény, és semmilyen töltéssel, tisztítással, felügyelettel nem szeretnének foglalkozni, akkor kávéautomata szolgáltatásunk a tökéletes választás. A kávéautomata minden kávés terméket prémium Lavazza szemes kávéból készít, és a piacon egyedülálló módon egymás mellett 2 külön szemes kávét képes kezelni, melyekből összesen akár 30 termékes választék is igényelhető! A kávéautomata automatikusan adagol cukrot és keverőkanalat, és az elkészült terméket pohárban szervírozza. Kávé mellett különböző koffeinmentes termékeket is kiszolgál.
A kávéautomata rendszeres feltöltését és tisztítását fogyástól függő rendszerességgel automatikusan végezzük, de 600 poharas kapacitásával bármekkora létszámot és napi forgalmat képes kezelni. A díjmentesen kihelyezett kávéautomata pénzelfogadó rendszert nem tartalmaz, elszámolása utólag, havi összesítés után történik, minden termék egyedi adag-áron kerül kiszámlázásra, a számlát készpénzben és átutalással egyaránt ki lehet egyenlíteni.


Necta Brio Espresso
Necta Brio Espresso
Már havi 600 adagtól bérleti díj nélkül!
Amennyiben komplett kávészolgáltatást az igény, és semmilyen töltéssel, tisztítással, felügyelettel nem szeretnének foglalkozni, akkor kávéautomata szolgáltatásunk a tökéletes választás. A kávéautomata minden kávés terméket prémium Lavazza szemes kávéból készít, automatikusan adagolja cukrot és keverőkanalat, és az elkészült terméket pohárban szervírozza. Kávé mellett különböző koffeinmentes termékeket is kiszolgál. A kávéautomata rendszeres feltöltését és tisztítását fogyástól függő rendszerességgel automatikusan végezzük, igény akár napi szinten is. Feltöltésenként 250 terméket képes leadni. A díjmentesen kihelyezett kávéautomata pénzelfogadó rendszert nem tartalmaz, elszámolása utólag, havi összesítés után történik, minden termék egyedi adagáron kerül kiszámlázásra, a számlát készpénzben és átutalással egyaránt ki lehet egyenlíteni.

Amennyiben fenti ajánlóból nem találta meg az Önnek tökéletes kávégépet és kávészolgáltatást, kérjük tekintse meg összesített kínálatunkat.