Kávégép bérlés rendezvényre!

Legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatáról, bankettről vagy akár egy esküvőről, senki sem mond nemet egy finom olasz kávéra. Egyetlen rendezvényre sem vet azonban jó fényt, ha gyenge minőségű, víz vagy porízű itallal kínálják a vendégeket. Ha biztosra akar menni, kényeztesse vendégeit minőségi Segafredo vagy Lavazza kávéval!

Nézze meg bérelhető kávégépeinket!

Kávégép bérlés rendezvényre

Kávégép bérlés rendezvényekre – fizessen csak az elfogyasztott kávéért

Amennyiben a kávégép mellett található minimum elvárás túllépi a kávéfogyasztás, úgy Önnek kizárólag a szemes kávé kerül pénzbe! A kávégép bérlése, a kiszállítás és a beüzemelés teljesen ingyenes, pontosabban mi álljuk a költségeit!

A kávégép Budapest egész területére történő kiszállítása, beüzemelése, szemes kávéval való ellátása, majd a rendezvény végén történő elszállítása teljesen DÍJMENTES!

Önnek nincs más dolga, mint:

  1. Kiválasztani a megfelelő kávégépet
  2. Szemes kávét választani hozzá
  3. Végül megrendelni a szolgáltatást, melyet raktárkészletünknek köszönhetően igény esetén akár már a következő munkanapon teljesítünk is, Budapesten belül díjmentes kihelyezéssel!

Válasszon minket, ha Önnek egyaránt fontos

  • A gyors és rugalmas kiszállítás
  • A pontos és megbízható szolgáltatás
  • A prémium minőségű termékek

Tekintse meg legnépszerűbb kávégépeinket és válassza ki a rendezvényre számára ideális modellt!

Ajánlott kávégépeink


FRANKE Bistro Macchiato
FRANKE Bistro Macchiato
Minden költséggel együtt akár bruttó 30.000 forintért az Öné, mely összeg már az oda-vissza szállítást, és 600 adag kávét is tartalmaz!
600 adag fogyasztás felett bérleti díj nélkül!
FRANKE Bistro Macchiato kávégépünk a legkiválóbb választás bármilyen rendezvény minőségi kávéellátásához! Extra nagy teljesítményű, svájci gyártmányú asztali kávégép, mely jelenleg a legkeresettebb irodai és vendéglátóipari kávégép kínálatunkban. Friss tejjel dolgozik, a tej hidegen tartásáról tejhűtő gondoskodik. 5 literes víztartállyal rendelkezik.
A FRANKE Bistro Macchiato asztali kávégép óránként képes akár 120 Espresso vagy 80 Cappuccino elkészítésére, napi akár 1.000 adagot is gond nélkül elkészíthetünk vele!
Friss tejből gombnyomásra kávézói minőségű termékeket készít!

Lavazza BLUE LB 1001
Lavazza BLUE LB 1001
Prémium kávégép + 100 darab Prémium Lavazza kávékapszula díjmentes oda-vissza szállítással mindössze bruttó 20.000 forintért!
Minden további 100 darab Lavazza kávékapszula bruttó 11.900 forint!
A Lavazza Olaszország legismertebb kávé márkája, a Lavazza BLUE kapszula család pedig a legnagyobb darabszámban eladott prémium kávékapszula. A Lavazza BLUE LB 1001 kapszulás kávégép képes ugyanolyan minőségű Lavazza Espres-so kávét készíteni, mint egy Lavazza kávézóban elkészített Espresso kávé, gőzkarja segítségével pedig tökéletes minőségű Cappuccino készíthető a kávégéppel. Kávéválasztékában mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb kávékapszulát, a 100% Arabicától az Arabica-Robusta kávékeverékeken át a különböző koffeinmentes kávékig.

Rendezvényes bérlés esetén (különös tekintettel a Budapesten kívülre eső rendezvényekre), Cégünk fenntartja a jogot, hogy a bérbeadott kávégépre a rendezvény idejére kauciót kérjen!