Vendo üdítőautomata

Vendo üdítőautomata

Ft

Már havi 800 terméktől!

Ajánlatkérés

ÜDÍTŐAUTOMATA BEMUTATÁSA:

Üdítőautomatánk 10 termékes választékkal rendelkezik, és több, mint 500 palack üdítőt képes kiszolgálni egy feltöltéssel. 

FIZETÉSI RENDSZEREK:

Vendo üdítőautomatánk aprópénz és bankjegyelfogadó rendszerrel egyaránt el van látva, így azon kívül, hogy minden, használatban lévő magyar érmét kezel, papírpénz használatával is könnyedén fogyaszthatunk az automata termékválasztékából!

Nayax online készpénzhelyettesítő fizetési rendszer

IRODAI INGYENES VAGY TÁMOGATOTT HASZNÁLAT: 

Vendo üdítőautomatánk felszerelhető igény esetén készpénz helyettesítő fizetési rendszerrel is, melynek segítségével az erre a jogosultak a nekik szánt keretösszeg erejéig díjmentesen fogyaszthatnak az automata teljes kínálatából! A rendszer kiépítése és a hozzá szükséges azonosítók biztosítása teljesen díjmentes, havi minimum bruttó 80.000 forint összértékű keretösszeg igénylése esetén! A szolgáltatás részleteiről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, hogy teljes körűen tájékoztathassuk a lehetőségekről! Ide kattintva elolvashatja a készpénz helyettesítő fizetési rendszerről készült részletes tájékoztatónkat.

Példa a működésre: Amennyiben a Megrendelő szeretne dolgozóinak fejenként havi 3000 forint keretösszeget biztosítani, akkor Cégünk minden dolgozó részére biztosít egy egyedi FAGE azonosító kulcsot. A kért fogyasztási keretösszeg  automatikusan, minden hónap első napján feltöltődik, külön külső beavatkozás nélkül. A feltöltött összegről minden hónap elején automatikusan küldjük a Megrendelőnek a számlát, mely kávégép bérleti díjat tartalmaz, a Cafeteria rendszerbe beilleszthető, és mivel a tevékenység szolgáltatás jellegű, ezért a szolgáltatás elszámolható, az ÁFA visszaigényelhető.


ÜZEMELTETÉSI KONSTRUKCIÓ BEMUTATÁSA:

Vendo üdítőautomatánk pénzelfogadó rendszerrel felszerelten havi 800 termékes fogyasztás felett tudjuk biztosítani!

Amennyiben az üzemeltetési helyen a forgalom eléri az 800 terméket, az automatát díjmentes üzemeltetéssel bocsájtjuk rendelkezésére!

Ez esetben az automatából vásárolható termékárak már tartalmazzák az üzemeltetési költségeket, az automata bérlését, a folyamatos és szakszerű töltést, és az állandó jellegű megelőző karbantartásokat. 

Ön bérleti díj fizetése nélkül élvezheti prémium szolgáltatásunk minden előnyét!

SZERVIZ 3 ÓRÁN BELÜL 

Egy esetleges meghibásodás sosem jön jókor, ezt szem előtt tartva   hiba esetén szervizünk a bejelentéstől számított maximum 3 órán belül a helyszínre ér, hogy a hibát elhárítva Önök gondtalanul tovább élvezhessék szolgáltatásunkat.

Az állandó magas minőségének fenntartása érdekében az automata karbantartásáról rendszeres időközönként gondoskodunk. 

ÁLTALÁNOS ADATOK:

 • Non-Stop működésre kialakított rendszer
 • Aprópénz mellett 500 és 1.000 forintos bankjegyet is elfogad, túlfizetés esetén automatikusan visszaad
 • Felhasználóbarát technológia
 • Nagy helyigényű, extra nagy teljesítményű gép
 • Könnyen hozzáférhető kiadótér

TECHNIKAI ADATOK:

 • Kijelző: LCD kijelző magyar nyelvű programmal
 • Magassága: 1830 mm
 • Szélessége: 780 mm
 • Mélysége: 760 mm
 • Súlya: 320 Kg
 • Kapacitás: maximum 10 féle termékválaszték
 • Maximális teljesítmény: 2300 W/h (240V/50Hz)

Kategória: