Nagyobb létszámú (nagyjából 50 főtől) irodák számára

Legalább  50 fő dolgozik nálatok? Akkor a Espresso&Snack automata kávégép nektek készült, ugyanis ha havonta legalább 1000 adag kávé elfogy, a gépet INGYENESEN bérelhetitek (jelen esetben napi egy kávéval számoltunk fejenként).

A 3 órás kiszállás meghibásodás esetén természetesen itt is érvényes!

 

Fizetős automatát vagy Cafeteria szolgáltatást szeretne a cég

Akár a dolgozók saját költségükön vásárolnának (kávéautomata aprópénz és bankjegyelfogadó rendszerrel egyaránt el van látva), akár a cég saját költségén biztosítaná fogyasztási lehetőséget az alkalmazottak számára, az Espresso&Snack automata tökéletes választás. Ez utóbbi esetben a dolgozók egyedi kódot kapnak, a mivel a számukra meghatározott havi keretösszeg erejéig fogyaszthatnak.

Ez utóbbi rendszernek az előnye még, hogy a Cafeteria rendszerbe beilleszthető.

Nayax online készpénzhelyettesítő fizetési rendszer

Kávézói kávé- és italkínálat

A Espresso&Snack automata tökéletes olyan cégek számára, ahol nemcsak 2-3 fajta kávét, hanem teljes kávézói italkínálatból (sőt azt  meghaladóból) szeretnének választani: csak a LAVAZZA kávék 9 fajtája kóstolható meg. Ezt Ginseng és istant kávé, továbbá tea és többféle forró csokoládé egészíti ki.

 

Mini büfé személyzet nélkül

Ha jól jönne némi rágcsa, vagy palackos üdítő is az irodába, de büfét nem szeretnétek, vagy nincs rá lehetőség, akkor az Espresso&Snack automata igazán jól fog jönni nektek. Szintén lehet pénzbedobós és hozzáférő kódos verziót alkalmazni. A frissen készült ételt leszámítva minden belefér, ami egy átlagos büfé kínálatában szerepel: összesen 48 féle termék közül lehet választani.