Természetesen mindhárom kávégépnek megvan a maga haszna és előnye, ezért minden a te igényeidtől függ, kedves kávéfogyasztó.

A következőkben összeszedtük neked a különböző kávégépek előnyeit, illetve azon tulajdonságait, amik alapján könnyen választhatsz akár otthonra, akár munkahelyre (irodába).

 

Kotyogós kávéfőző: otthonra, erős espresso

A klasszikus kávéfőző, amit mindenki ismer, ha máshonnan nem, hát gyermekkorából. A nagyinak egész biztosan volt ilyen, hiszen egyszerű a használata, praktikus és gyorsan elkészül benne az ínycsiklandozó reggeli ital.

Elsősorban olyanok részére ajánljuk, akik az olaszos, erős-aromás espresso kávé nagy kedvelői.

Mivel egyszerre csak fix mennyiség készíthető el, ezért csak otthoni használatra érdemes vásárolni.

 

Automata, darálós kávéfőző: otthonra, irodába, rendezvényekre; espresso, cappucchino, tejeskávé

Kávéínyenceknek és gyakori használóknak javasoljuk ezt a kávégép típust. Ideális irodába, vagy akár céges rendezvényeken is kiválóan teljesít.

Mivel a készülék a kávébabot közvetlen a főzés előtt őrölj meg, így a kávédba az aroma legjava fog kerülni. Akár frissen elkészült, krémes espressot, cappuchinot vagy tejeskávét választasz, ízlelőbimbóid hálásak lesznek azért a kávéélményért, amit a darálós kávégép biztosít.

Válassz a felső kategóriás kávémárkák közül, mint a Lavazza, Segafredp vagy a Pera.

 

Kapszulás kávéfőző: használata rendkívül egyszerű és szupergyors; minden kávétípust lefőzhetsz vele

Ezt a típust azok számára javasoljuk, akiknek fontos, hogy minél hamarabb és minél egyszerűbben szeretnének hozzájutni napi kávéjukhoz.

Mivel vákuummal lezárt kapszulákat kell használni, így a kávé mindig friss. Nagyon egyszerű a használata, hiszen csak be kell helyezni a választott kapszulát a gépbe és a reggeli ital – szó szerint – gombnyomásra készül el.

Másik előnye, hogy gyakorlatig bármilyen típusú és ízvilágú kávé elkészíthető vele, csupán a neked tetsző ízű kapszulát kell beszerezni.

Amire fontos odafigyelni, hogy adott típusú kávéfőzőhöz csak a hozzá gyártott kapszulát használhatod. Erre azonban nem lesz gondod, amennyiben tőlünk bérelsz kávégépet, mivel mi mindent biztosítunk számodra, amire csak szükség van egy páratlan kávé elkészítéséhez.

Termékajánlatunk

Lavazza Blue LB 1001 kapszulás kávégép

A bérlés ingyenes, amennyiben havonta legalább 1 doboz (100 adag) Lavazza BLUE kávékpaszulát vásárolsz

Saeco Royal Digital darálós kávégép

Asztali kávéautomata, 30 fős irodákba ajánljuk és rendezvényekre is első rangú választás, mivel könnyen szállítható

Amennyiben az irodában a fekete kávé rajongói vagytok, mert a tej csak elrontaná az élményt, akkor ez a gép éppen nektek való.