Prémium minőségű, szemes kávéval üzemelő kávé és forróital automatáink széles választékával állunk rendelkezésére!

Kávéautomatáinkat DÍJMENTESEN helyezzük ki, megfelelő adagfogyás esetén!

Amennyiben komplett kávészolgáltatás az igény, és semmilyen töltéssel, tisztítással, felügyelettel nem szeretnének foglalkozni, akkor kávéautomata szolgáltatásunk a tökéletes választás.

Amennyiben a kávéautomata mellett található havi minimum elvárást túllépi a kávéfogyasztás, úgy a kávéautomata bérleti díj nélkül, teljes mértékben díjmentesen kerül kihelyezésre!

Tehát NEM KELL FIZETNI a kávéautomata után bérleti díjat, nincs szerviz költség, nincs kiszállási díj, és meghibásodás esetén 3 órán belül elhárítjuk a hibát!

Önnek nincs más dolga, mint:

  1. Kiválasztani a megfelelő kávéautomatát és
  2. Felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az üzemeltetés részleteiről

A kávéautomata kiszállítása, beüzemelése, folyamatos feltöltése-karbantartása teljesen DÍJMENTES!

Ajánlott kávéautomatáink


Necta Astro Double Espresso
Necta Astro Double Espresso Edition
Már havi 1000 adagtól bérleti díj nélkül!
Necta Astro Double Espresso kávéautomatánk minden kávés terméket prémium Lavazza szemes kávéból készít, és a piacon egyedülálló módon egymás mellett 2 külön szemes kávét képes kezelni, melyekből összesen akár 30 termékes választék is igényelhető! A kávéautomata automatikusan adagol cukrot és keverőkanalat, és az elkészült terméket pohárban szervírozza. Kávé mellett különböző koffeinmentes termékeket is kiszolgál.
A kávéautomata rendszeres feltöltését és tisztítását fogyástól függő rendszerességgel automatikusan végezzük, de 600 poharas kapacitásával bármekkora létszámot és napi forgalmat képes kezelni. A kávéautomata aprópénzt és papírpénzt egyaránt képes kezelni, ezen felül külön költség nélkül felszerelhető készpénz helyettesítő fizetési rendszerrel is, mellyel a dolgozók vagy vendégek készpénz használata nélkül fogyaszthatnak a kávéautomata termékválasztékából!
 

Amennyiben fenti ajánlóból nem találta meg az Önnek tökéletes kávégépet és kávészolgáltatást, kérjük tekintse meg összesített kínálatunkat.