Kíváncsi milyen lenne a munka, ha kollégái, alkalmazottjai, vendégei bármikor ihatnának egy friss, finom kávét? Szeretne kávégépet vásárolni, de fél, hogy szakértelem híján rosszul választ, vagy már megjárta a korábban vásárolt darabokkal?

Válassza az ingyenes próba kávégépet

Ahelyett, hogy magára vállalná a keresés, kiválasztás minden nyűgét, inkább próbálja ki egy héten át ingyen cégünk egyik kávégépet és figyelje munkatársai reakcióját! Önnek ez semmilyen költséget sem jelent, akkor sem, ha végül úgy dönt, nem szeretné a kiválasztott gépet kibérelni. Nincsenek rejtett költségek, nem válasz esetén is mi álljuk az oda és vissza szállítás költségét is! De ha néhány napig a mi kávénkat használja, nem fog nemet mondani!

Attól tart, hogy miután meggyőztük, a csalinak bevetett próbagépet gyorsan lecseréljük egy gyengébb minőségű kávéfőzőre? Nálunk ez nem fordulhat elő! Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné minden nap friss kávéval ellátni kollégáit, nem cserélünk, a “próbagép” marad cégénél, a szerződést pedig a későbbiekben – ha azt akarja – mindössze 30 napos felmondási idővel szüntetheti meg!

Van már asztali kávégépe, amit nem akar használni? Ha tőlünk bérel kávégépet, beszámítjuk meglévő gépe árát! Keressen minket a részletekért!

Válasszon kávégépet és kérje 5 napra, 120 adag ingyenkávéval!

Ne töltsön felesleges időt a kereséssel

Egy minőségi kávégép megvásárlásra nem csak pénz, hanem idő kérdése is. A megfelelő modell megkeresésének, kiválasztásának, majd beüzemelésének feladata pedig Önre hárul. Probléma esetén is csak annyit tehet, hogy saját maga visszaviszi a boltba a gépet, és reménykedik benne, hogy minél gyorsabban elkészülnek a javítással.

Miért pocsékolna el ennyi pénzt és időt, ha ennél sokkal egyszerűbben és olcsóbban is friss, finom kávéhoz juttathatja kollégáit?

Mi álljuk a szállítás, a beüzemelés és az üzemeltetés költségét is

Minőségi kávégépeink közül néhány perc alatt kiválaszthatja az Ön cége számára legideálisabb modellt, és ezzel gyakorlatilag végzett is!

A szállítás, a beüzemelés és a szervizelés már a mi dolgunk!

Amennyiben a kávégép mellett található havi minimum elvárást túllépi a kávéfogyasztás, úgy az Ön cégének kizárólag a szemes kávé kerül pénzbe! NEM KELL FIZETNI a kávégép után bérleti díjat, nincs szerviz költség, nincs kiszállási díj, és meghibásodás esetén 3 órán belül elhárítjuk a hibát!

Önnek nincs más dolga, mint…

  1. Kiválasztani a megfelelő kávégépet
  2. Szemes kávét választani hozzá
  3. Végül megrendelni a szolgáltatást, melyet raktárkészletünknek köszönhetően már a következő munkanapon teljesítünk is, díjmentes kihelyezéssel! 

Tekintse meg legnépszerűbb kávégépeinket és válassza ki a cége számára ideális modellt!

Ajánlott kávégépeink

Amennyiben fenti ajánlóból nem találta meg az Önnek tökéletes kávégépet és kávészolgáltatást, kérjük tekintse meg összesített kínálatunkat.