• Legnépszerűbb kávégépeink

  • Kávégépet keres? Segítünk a választásban!

  • Ismerje meg KÁVÉSZOLGÁLTATÁSUNKAT!

AMIKOR A KÁVÉ MÁR NEM ELÉG!

AMIKOR A KÁVÉ MÁR NEM ELÉG!

Kávéautomatáink mellé igény és megfelelő forgalom esetén díjmentesen telepítünk Snack és hűtött üdítő automatát is!

A hűtött 0,5 literes PET palackos Coca-Cola üdítők, San Benedetto teák, HELL energia italok mellett, szeletes és táblás csokoládék, sós magfélék, Croissant-ok széles választékát kínálják automatáink, közel 50 termékes választékkal!


Snackautomatáink termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy a minőségi termékkínálatunkból mindenki megtalálja a kedvencét. A fogyasztási szokásokat rendszeresen monitorozva biztosítjuk, hogy a kevésbé keresettek helyére állandóan új termékek kerülhessenek, figyelemmel kísérve a fogyasztási szokásokat és az aktuális slágertermékeket! 

Amennyiben a forgalom megkívánja, akár napi feltöltést is tudunk biztosítani partnereink részére, ezáltal garantálva, hogy a snackautomata termékválasztéka állandó jelleggel rendelkezésre álljon!

Snack és üdítő automatáink mindegyike rendelkezik papírpénz elfogadó rendszerrel is, így az érméken kívül 500 és 1000 forintos bankjegyekkel is használhatóak! Ezen felül igény esetén készpénz-helyettesítő fizetési rendszerrel is felszerelhetőek automatáink!

Non-Stop büféellátást biztosítunk Önnek kombinált kávé- forróital- hűtött üdítő- és darabárú automatánk által, a hét minden napján! 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy teljes körűen tájékoztatni tudjuk a lehetőségekről, és a díjmentes üzemeltetés feltételeiről! 

Snack-automaták